www.RoxOTS.pl
Użytkownik
Aby zrobic jakies dodatki i zeby bylo wiecej fajnych opcji .. Mam taka propozycje aby zrobic takie cos..
Kazde Hydra Egg Dawalo jakies 5k many lub pelna
A Life CrystaL FUll Hp Lub Man...
Mysliscie ee przestan to bedzie bezsensu bo beda sie uhac po full..?? Niee wlasnie ze nie poniewaz zauwazcie ze egg leca tylko z hydra a crystale z dragow co nie bedzie tak czestwo uzywane tylko w krytycznych sytuacjach. A dzieki temu zwiekszyl by sie handl bo high lvl napewno by to kupywali ...
Mam nadzieje Ze GM przeczyta chociaz to sugestie i napisze co mysli na ten temat.
Użytkownik
Czesciowo popierma,chodzi mi glownie o life crystal moglby on jednorazowo dawac np.od 2k-3,5k hp,rzadko leci wiec nie noszono by go zamiast potow Ale co do hydra egg nie jestem za,co ma hydra egg do many ? Proponowal bym zrobic ze po klikniecie na hydra egg pojawia sie mala hydra,a po klilknieciu na lampe djina (leci z djinow) pojawia sie djin i np.1k-1cc
Użytkownik
Lampa - po uzyciu moglby pojawiac sie czerwony napis dla tego otoz playera ktory uzyl lampy "Wlasnie otworzyles lampe Djinna ... po spelnieniu twojej chciwej zachcianki lampa znika." i zostawia gracza z losowym itemem (great spirit potion/1 do 10k) i byloby ze sprawa po sprawie.
Hydra Egg - mozliwosc sprzedazy hydra egg u NPC za wartosc od 3 do 6k (uzycie go dzialaloby jak noszenie ring of health przez 60 minut ...[??] bo 5k many badz 1k many to troche duzo ... liczac ze tylko dla magow byloby to przydatne i drutow ... a tak jakis helper jest badz zysk a z mana hydra duzo wspolnego nie ma)
Life Crystal - sprzedaz u npc lc'ka za wartosc 4 do 8k badz uzycie go automatycznie regenerowaloby od 400/500(800) - 800/1000(1600) hp
Ostatnio edytowany przez Samarka (2008-11-25 10:16:19)
Impure Souls... Be Carefully Cause I'm Dangerous Enough To Bite You ...
Użytkownik
ja sie wypowiem tak to raczej bez sensu bo nikogo sie niebedzie dalo ubic a zadko kto to bedzie mial?ludzie bendą caly czas wtedy to locic...
Użytkownik
Ja gralem na 1 z najlepszych polskich serwerow .. I sstad ten pomysl z tym life , i hydra egg i naprawde nie stanowilo to zadnych zniewalajacych efektych a odrazu mowie ze to nie byl *JA* serw .. Nawet ciezej sie expi niz na roxie
..
Wiec naprawde mozna smialo takie cos zrobic i z tego co widze wiekszosc jak narazie to popiera
A jak chce sie kogos ubic to sie ubije
I sadze ze z life i hydra egg no to mowie zamiast 5k manki mozna znizyc do 3k ale to i tak raz uzyhesz i juz niema ) Jak unikatowy pocik
)..
Prawa ręka Szefa
te 2 pomysły może i miały by zastosowanie, gdyby OTS stał już w pełni gotowy. Narazie jest pełno innych rzeczy do zrobienia, sądze że Rubix przemyśli jeszcze to wszystko i wtedy może zadziała coś w tym kierunku : )
Użytkownik
Ja sadze ze za malo osob poprostu pracuje nad tym otsem i nie ogarniacie wszystkiego.. Z 10 osob byscie zatrudnili kazdy cos by robil i by bylo pikus
Użytkownik
Zgadzam sie z kabanosem zbyt malo osob pracuje na ots i nie widac rzadnych postepow
Użytkownik
to zamiast tych rzeczy mozna zrobic np potion co daje full many i full hp i mozna go 5 razy użyc co wy na to i on bedzie np za 3.66 ten pot czyli za smsa
Użytkownik
*Nie Przeklinamy !* nic za smsa.. -.-. Juz wjebali jakies 5cc
Użytkownik
@ Lubie
Nad OTSem na 100% pracuja 4 duszyczki ... na dod. sa otsy dobrze prosperujace z 1 pracownikiem ... kwestia czasu az RoxOTS wyjdzie na swoje ... "zamalo" tak najlepiej zatrudnic 30 osob (brak chentych oraz chetnych z umiejtnsciami) oraz osob ktore albo oleja sprawe albo beda "thiefowac" helpic sie w grze to NAPEWNO rozwiazaloby sytuacje ^^
Trzeba czekac az naprawi sie conieco i bedzie git.
@ Up
SMS Shop to najgorsze istniejace shopy ... rozumiem platne PACC'i i to doskonale ale Item SMS Shop to poprostu [herezja xD] ...
Impure Souls... Be Carefully Cause I'm Dangerous Enough To Bite You ...
Użytkownik
czemu tak myslisz z tym sms shop hoc wedlug mnie to tez glupia rzecz troche ^^ale np mogli by dac tam manaringi co daje 100many co 2 secundy i dziala 200min albo life ring to samo tyle że z życiem ^^
Użytkownik
bodzio najwidoczniej jestes bogacz i tyle i niemasz co robic z kaska tylko mana ringi kupywac..
Jak widzisz nie wszyscy sa tak bogaci... A jezeli tak to nie sa tacy durni zeby je kupywac bo moga sobie wyadac na inne rzeczy.. No chyba ze w jego zyciu najwaznijesza jest tibia.
I tak jak napisala Samarka
SMS Shop to najgorsze istniejace shopy ... rozumiem platne PACC'i i to doskonale ale Item SMS Shop to poprostu [herezja xD] ...
Użytkownik
nie no ja niemam az tyle kasy i to glupota zeby poza paccem wysylac sms na ots ale wiez taką sugestie dalem^^
Użytkownik
No ja mysle )